Zandstraalketel voor compressor

vanaf €50,00

Waarborg: €250
Zandstraalketel
De Straalmeester® 2000-050 mini straalketel is uitgevoerd met de ongeëvenaarde bronzen vulkegel, welke altijd luchtdicht afsluit, zelfs als er zich straalmiddel in de trechter bevindt.

De mini straalketel is uitgevoerd met pneumatisch bediende hoofdlucht- , ontlucht- en straalmiddelkraan. Het luchtleidingwerk, hoofdluchtkraan en mengpijp hebben een op elkaar afgestemde doorlaat, waardoor de drukval over de ketel minimaal is.

Met de straalmiddelkraan SU 13 kan de dosering van het straalmiddel zeer nauwkeurig worden ingesteld, teneinde een optimale verhouding tussen lucht en straalmiddel te verkrijgen. Bovendien heeft toepassing van deze regelkraan het grote voordeel dat de afstelling niet wordt gewijzigd na ontluchten.

De in de luchtleiding opgenomen doorpompkraan maakt het mogelijk snel een verstopping te verhelpen, zonder demontage van de straalmiddelregelkraan en mengpijp.
Transport: dag
 weekend
 week
 4 weken
Artikelnr: 29303. Categorieën: , .

Beschrijving

Om droog te zandstralen kunt u deze ketel huren samen met een mobiele dieselcompressor 3,7m³/u en bijhorende luchtslangen voor 117 euro per dag.


Extra informatie
Huurperiode

4 weken, dag, week, weekend