FAQ

Hieronder kan u een antwoord vinden op veelgestelde vragen. Aarzel niet ons te contacteren voor andere vragen of bijkomende inlichtingen.

    • Huren in het weekend is voordelig. Als u afhaalt op zaterdagvoormiddag en retour op maandagmorgen (tussen 8u en 9u) heeft u het materiaal gedurende 48 uur en betaalt u slechts één dag huur. Indien u wenst kan u de goederen reeds afhalen op vrijdagnamiddag (van 13u). Zo betaalt u 1,5 dag huur gedurende 2,5 kalenderdagen.
    • De gehuurde machines en gereedschappen dienen gereinigd en in goede staat terugbezorgd te worden. In het andere geval zullen de kosten voor reiniging doorgerekend worden.
    • Het is mogelijk te betalen door middel van cash ofwel bancontact bij afhaling in de toonzaal. In geval van levering vragen wij de betaling vooraf uit te voeren door overschrijving ofwel betaling (cash of bancontact) in onze toonzaal.
    • Op eenvoudige vraag kunnen wij uw bestelling leveren op het door u gewenste adres. Deze service wordt u aangeboden mits een transportvergoeding welke afhankelijk is van uw locatie. Vraag gerust meer informatie aan onze baliemederwerkers.